Companii

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână al revistei Business MAGAZIN: Catalogul 100 de TINERI MANAGERI DE TOP

Ce puteţi citi în numărul din această săptămână...

Autor: Ioana Matei

17.06.2019, 00:03 141

⇒ Catalogul 100 de TINERI MANAGERI DE TOP a strâns în 13 ediţii 1.300 de poveşti ale celor mai importanţi oameni de afaceri sub 40 de ani. Mulţi dintre cei pe care i-am prezentat de-a lungul timpului apar zilnic pe primele pagini ale ziarelor de business. Chiar şi pe ale celor din străinătate, fiindcă nu sunt puţini cei care au făcut pasul peste graniţe, remarcându-se prin profesionalismul lor pe plan internaţional. Unde sunt câţiva dintre tinerii pe care a pariat Business MAGAZIN şi ce cred ei despre noile generaţii de manageri veţi putea citi în următoarea ediţie a Business MAGAZIN.

⇒ Grupul Futureal este cunoscut în Ungaria în special pentru construcţia cartierului Corvin din Budapesta, transformat într-unul dintre centrele de interes ale oraşului, atât din punct de vedere rezidenţial, cât şi office sau comercial. Anul acesta, grupul a început lucrările şi la un nou proiect din Bucureşti.

⇒ Noua eră a personalizării, susţinută de tehnologie, a ajuns şi în industria opticii: de ce să cumperi aceeaşi ramă de ochelari care este făcută la fel pentru toată lumea, când poţi comanda o ramă care este modelată 2D pe baza trăsăturilor unice ale feţei tale?

⇒ Sandra Bold a studiat arhitectura şi arta, iar când a venit vorba de carieră a înclinat din nou spre creaţie, doar că de data aceasta a ales o altă ramură a frumosului. A ales publicitatea. Văzuse o serie de reclame la televizor şi şi-a spus că e uşor să ajungă să fie chiar ea creierul creativ din spatele clipurilor publicitare ce fac înconjurul lumii. Şi cum socoteala de acasă se potriveşte cu cea din târg, după mai puţin de un deceniu în industrie, ea e astăzi digital creative director pentru Publicis Italia.

⇒ De la începutul anilor '90, intelectualii urbani şi elitele financiare au fost din ce în ce mai descurajate de direcţia Fidesz, ceea ce l-a determinat pe Viktor Orban să creeze o nouă clasă superioară. Lajos Simicska, bunul său prieten, a avut un rol important în acest sens.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO