Companii

Ce reclame s-au văzut în prime-time înainte de Crăciun: maşini, articole de fashion, detergenţi şi ciocolata Kinder. Medicamentele sunt din nou pe primul loc

Ce reclame s-au văzut în prime-time înainte de...

Autor: Bianca Dorobanţu

23.12.2016, 00:04 265

Reclamele la autoturisme, retai­lerii online de modă şi parfumurile au împărţit luni seara prime-time-ul celor mai ur­mărite trei pos­turi TV din Ro­mânia cu recla­mele la produ­sele care îşi adjudecă de obicei primele locuri în topul celor mai difuzate spoturi.

Dintr-un total de 113 reclame di­fuzate între orele 20.00 şi 21.00, 33 au fost la industria farma şi retail farma, urmate de industria alimentară şi a băuturilor (27), de jucătorii din telecom (13) şi re­tai­lerii electro-IT (10), conform datelor furnizate de Mediafax Moni­torizare.

Deşi apropierea sărbătorilor de iarnă a crescut în ultimele săptămâni ponderea reclamelor la alimente, lăsând medicamentele pe locul doi în clasament, săptămâna aceasta industria farma a fost din nou cea mai vizbilă în prime-time, cu apariţii noi precum brandul italian de cosmetice pe bază de plante L’Erbolario, comercializat în farmaciile Sensiblu.

În prime-time-ul de luni seara au fost prezenţi producătorul auto sud-co­reean Kia, cu modelul Kia cee’d PE, japonezii de la Nissan, cu Nissan Qashqai, dar şi cehii de la Skoda.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO