Companii

Ce reduceri fac agenţiile de turism la vacanţe weekend-ul acesta de Black Friday?

Ce reduceri fac agenţiile de turism la vacanţe...

Autor: Mirabela Tiron

28.11.2014, 16:44 1105

Vacanţe pentru Revelion, sejururi pentru sezonul estival 2015, city break-uri sunt  câteva din pachetele la care agenţiile de turism au tăiat preţurile de Black Friday. Cel mai ieftin pachet ce poate fi achiziţionat de Black Friday de la agenţia de turism Happy Tour costă 252 de euro.

Este vorba de un city break în Viena, în luna decembrie. Tariful include trei nopţi  de cazare la un hotel de patru stele, mic dejun şi bilet de avion. Cel mai scump pachet căruia i se aplică discount-ul de Black Friday este sejurul de Revelion în Maldive.

Tariful vacanţei este de 3.426 de euro (de la 3.905 euro) şi include biletele de avion, şase nopţi de cazare la un hotel de cinci stele, serviciu de masă, cina de Revelion, asistenţa juridică şi transferurile.

Turiştii care vor rezerva pachetele vinerea aceasta vor beneficia de discount-uri de câteva zeci de euro pentru destinaţii precum Cipru, Roma, Paris, Istanbul (pachete cu 20 de euro mai mici), aproape o sută de euro în cazul unor sejururi în Lisabona sau Dubai (reducerile se aplică inclusiv pentru ofertele de Revelion), respectiv de 479 de euro pentru sejururile în Maldive de Revelion.

”Din experienţa anilor trecuţi, cele mai căutate destinaţii de Black Friday au fost Revelioanele, city break-urile,  dar şi charterele următorului sezon estival care beneficiază de discounturile cele mai mari.

Valoarea medie a pachetului achiziţionat s-a ridicat la 500 de euro de persoană. Ne aşteptăm ca şi anul acesta trendul să se păstreze”, spune Mădălin Măncilă, director de marketing al Happy Tour Group. Alte reduceri aplicate de agenţia de turism de Black Friday sunt pentru pachetele în Antalya (discount 10% pentru Revelion, tariful final fiind 505 euro, respectiv 25% pentru sezonul estival 2015), Corfu (discount 20% pentru sezonul estival 2015, tariful total fiind de 372 de euro) şi Mallorca (discount 53 de euro pentru sezonul estival 2015, tariful final fiind 597 de euro).  

O altă agenţie de turism, Christian Tour, oferă reduceri de două cifre în perioada 28 noiembrie (la miezul nopţii) – 2 decembrie, la vacanţe. Agenţia promovează oferte cu 50% reducere la transport pentru vacanţele în insulele greceşti Zakynthos, Skiathos, Corfu. Pentru Antalya, Rhodos, Creta.Adulţii plătesc pentru copii 1 euro pe biletul de avion plus taxe aeroport. „Pentru acest an, ne aşteptăm ca românii  să achiziţioneze în procent foarte mare ofertele pregătite de noi”, a declarat Marius Pandel, CEO Christian Tour.

O altă agenţie care a lansat pe piaţă oferte de Black Friday este Perfect Tour.

“Discount-urile Perfect Tour ajung până la 62%. Paleta de oferte speciale poate satisface toate gusturile, de la un Crăciun magic în Laponia, vacanţe la schi sau pentru petrecerea sărbătorilor, până la croaziere, destinaţii exotice şi experienţe unice în lumea de la Disneyland Paris”, explica Răzvan Scaesteanu, reprezentant al Perfect Tour. Reducerea de 62% se aplică la vacanţele în Dubai, la Hotel Atlantis Palm, de cinci stele. În perioada de Black Friday, Perfect Tour taie tariful la cazare, de la 424 de euro la 185 euro/persoană/noapte cu demipensiune.

“Părinţii care vor să le ofere copiilor o vacanţă magică pot rezerva un pachet de 4 nopţi de cazare în parcuri cu până la 55% reducere”.

Cei care vor să petreacă zilele de Crăciun în Laponia primesc un discount de până la 105 euro/adult, în limita locurilor disponibile.

Pachetele speciale de Crăciun în Laponia cuprind transport, cina în seara sosirii, cina festivă de Crăciun şi cazare în hoteluri de 4 stele, potrivit reprezentantului Perfect Tour.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO