Companii

Ce spun reprezentanţii Ursus despre cozile de două ore de la standurile de bere de la concertul lui Robbie Williams

Ce spun reprezentanţii Ursus despre cozile de două ore...

Autor: Cristina Roşca

19.07.2015, 18:23 14465

Producătorul de bere Ursus, unul dintre sponsorii Concertului lui Robbie Williams la Bucureşti şi totodată furnizorul de bere al evenimentului, a anunţat pe pagina proprie de Facebook că numărul şi amplasarea punctelor de servire, cât şi modalitatea de plată de la eveniment au fost stabilite de către organizatorul evenimentului, nu de brandul URSUS.

„În cadrul spectacolului de excepţie din 17 iulie, Robbie Williams a adunat peste 65.000 de spectatori, marcând astfel unul dintre cele mai mari evenimente muzicale susţinute în ultimii ani în România. Însă numărul foarte mare de spectatori a generat probleme logistice deosebite organizatorilor”, spun reprezentanţii Ursus.

După concertul lui Robbie Williams de vineri seară de la Bucureşti mulţi dintre participanţi s-au plâns că au trebuit să aştepte până la două ore la coadă pentru un pahar de bere sau apă.

„În acest context, ca sponsor şi furnizor de bere al acestui eveniment, ţinem să ne cerem scuze faţă de toţi cei care nu au reuşit să îşi cumpere bere sau care au petrecut foarte mult timp aşteptând la coadă. Reprezentanţii URSUS au făcut tot posibilul pentru a asigura o bună desfăşurare a activităţii în limitele impuse de organizator. Cu toate eforturile noastre, este clar însă că o mare parte din cei prezenţi la concert au avut parte de o experienţă neplăcută legată de brandul URSUS. Din acest motiv, am decis să le oferim tuturor celor care au fost din orice motiv nemultumiţi de experienţa de organizare a concertului, un bax de URSUS Premium cadou (6 doze de 0,5L).”

Pentru a intrat în posesia celor şase doze de bere participanţii trebuie să trimită dovada participării la concertul Robbie Williams din Bucureşti (poză alături de biletul de acces sau poză de la locul evenimentului).

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO