Cea mai puternică bancă de investiţii din lume intră pe piaţa hotelieră din Bucureşti prin achiziţia indirectă a unui mic hotel de 4 stele, din Piaţa Universităţii

5 nov 2015 Autor: Mădălina Panaete

Zece hoteluri sub brandul K+K din Europa au fost vândute de către familia austriacă Koller, care are o experienţă de peste 50 de ani în industria hotelieră, către un joint-venture creat de proprietarul gru­pului hotelier Highgate Hotels din Statele Unite şi Goldman Sachs, una dintre cele mai mari bănci de investiţii la nivel global.

Tranzacţia, a cărei valoare nu a fost făcută publică, include trei hoteluri de patru şi patru stele plus din Bucureşti, Paris, Londra, Barcelona , Viena sau Budapesta. Sub brandul K+K este operat un singur hotel în Capitală, lângă Universitate.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.11.2015

 
Cuvinte cheie:
piata hoteliera
, hotel
, investitii
, K+K
, universitate
, Koller
, Goldman Sachs
, hoteluri
, brand
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide