Companii

Cea mai scumpă ”afacere la cheie”. Cât plăteşti pentru un hotel în centrul Capitalei

Cea mai scumpă ”afacere la cheie”. Cât plăteşti...

Autor: Ana Maria Petcana

02.08.2014, 13:15 1232

O afacere "la cheie" poate fi achiziţionată începând cu 20.000 de euro, precum un fast-food cu toate dotările şi autorizaţiile pe Calea Moşilor din Bucureşti, şi până la câteva milioane de euro, cum e cazul unui hotel din centrul Capitalei, potrivit portalului spatiicomerciale.ro

Cea mai scumpă ofertă din această categorie este însă un hotel de patru stele din centrul Capitalei, zona Universitate-Batiştei, disponibil la un preţ de 18 milioane de euro. Amplasată pe un teren de 1.100 de metri pătraţi, unitatea de cazare are 220 de camere, este structurată pe parter plus 13 etaje şi dispune de o suprafaţă utilă de 12.000 de metri pătraţi.

O altă afacere de milioane de euro se poate găsi în Mamaia, restaurantul Parc, cu ieşire la faleză, este disponibil spre vânzare pe Spatiicomerciale.ro la un preţ de 1,6 milioane de euro. Imobilul are o suprafaţă utilă de 2.600 de metri pătraţi şi include un salon de 300 de locuri, bucătărie, bufet, bar, spaţii frigorifice, magazii, vestiare, grupuri sanitare şi terasă cu autoservire.

"Cele mai accesibile oferte din această categorie cuprind doar autorizaţiile şi dotările necesare derulării unui business, în timp ce acelea care includ şi proprietatea imobiliară adiacentă ajung şi la câteva milioane de euro (...) printre cele mai interesante oportunităţi de afaceri se numără restaurante, hoteluri şi pensiuni", se arată într-un comunicat al portalului specializat pe segmentul comercial lansat de Imobiliare.ro.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO