Companii

Ceetrus, divizia imobiliară a Auchan, începe un proiect gigant în Reşiţa, cu mall, aquapark, birouri şi hoteluri, a cărui construcţie se întinde pe 15 ani

Masterplanul Ceetrus pentru Reşiţa presupune o dezvoltare în patru etape.

Masterplanul Ceetrus pentru Reşiţa presupune o dezvoltare în patru etape.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.09.2020, 00:06 1553

Totul se va desfăşura pe o platformă de 36 de hectare, care a rezultat după mai multe achiziţii, derulate pe parcursul ultimilor trei ani.

Dezvoltatorul imobiliar Ceetrus, fostul Immochan, începe un proiect de amploare în oraşul Reşiţa, pe o suprafaţă de 36 de hectare, unde va construi un mall, un aquapark, un magazin de bricolaj, două hoteluri şi spaţii pentru birouri. Proiectul se va afla pe fosta platformă Mociur şi urmează să fie dezvoltat în decurs de 15 ani de acum încolo.

„Redăm oraşului 36 de hectare uitate şi ne asumăm ală­turi de comunitate misiunea de a construi parte din Reşiţa 2030. Cred în oportunitatea de a crea în Reşiţa un nou model de regenerare comunitară“, spune Tatian Diaconu, CEO al  Ceetrus România. Fazele de dezvoltare de retail, office, divertisment şi hotel sunt corelate cu trei faze de dezvoltare de rezidenţial, care constau în 49.200 mp şi 582 de unităţi (studio, 2 camere, 3 camere). În dezvoltarea de rezidenţial, este prevăzut şi un apart-hotel (11.500 mp şi 177 unităţi).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO