Companii

Cehii de la Antares au vândut scaune de 6,5 milioane de euro în trimestrul III, plus 9%

Cehii de la Antares au vândut scaune de 6,5 milioane de...

Autor: Laurentiu Cotu

24.11.2016, 00:05 223
Producătorul de scaune ergo­nomice pentru birou Antares România, sub­sidiara grupului ceh Antares, a avut în primele nouă luni ale acestui an o cifră de afaceri de 6,5 mil. euro, mai mult cu 9% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Compania estimează pentru acest an afaceri totale de 10,4 mil. euro, în creştere cu 16% faţă de anul anterior. Antares produce în fabrica din Cluj-Napoca diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice opera­ţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.

„Obiectivul companiei noastre stabilit pentru 2016 presupune o creştere de 16% a afacerilor, pentru care va fi nevoie de un efort susţinut p?nă la finele anului. Piaţa a evoluat pozitiv în acest an, cu oportunităţi de creştere atât în consumul intern, cât şi la export“, a declarat pentru ZF Transilvania Laczko Csaba, director general al Antares România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO