Companii

Cei care vor să stea şapte nopţi în cel mai scump apartament din Marmorosch Hotel din Bucureşti trebuie să plătească circa 9.000 euro

Cei care vor să stea şapte nopţi în cel mai scump...

Autor: Miruna Diaconu

07.09.2021, 07:00 491

Turiştii care vor să se cazeze şapte nopţi în cel mai scump apartament din cadrul hotelului Marmorosch din Bucureşti trebuie să plătească circa 9.000 euro. Apartamentul prezidenţial are o suprafaţă de 170 mp şi este cea mai mare cameră din cadrul hotelului.

Costul pentru o noapte de cazare este de circa 1.265 euro, fiind incluse micul dejun şi accesul la spa-ul din cadrul hotelului. Actualul apartament prezidenţial a fost biroul celor doi administratori ai fostei bănci Marmorosch-Blank.

Clădirea, în care se află actualul hotel, a trecut printr-un proces amplu de renovare, investiţiile, făcute de către lituanienii de la Apex Alliance, ajungând la circa 42 milioane euro. Hotelul de cinci stele este primul sub brandul Autograph Collection Hotels în România şi are 217 camere, iar clădirea a fost construită între 1915 şi 1923 pentru a adăposti banca Marmorosch.

Apex Alliance Hotel Management este un operator lituanian independent, care dezvoltă parteneriate de management hotelier pe termen lung, iar, pe lângă Marmorosch, mai deţine încă patru hoteluri în Bucureşti.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO