Companii

Cel mai mare grup antreprenorial românesc merge cu toată forţa înainte: Dedeman deschide în Blejoi şi ajunge la 56 de magazine la nivel naţionalv

Cel mai mare grup antreprenorial românesc merge cu...

Autor: Bogdan Alecu

12.09.2021, 00:03 24789

Dedeman, cel mai mare business antreprenorial românesc şi cel care deţine mai bine de jumătate din piaţa locală de bricolaj, deschide vineri 3 septembrie cel de-al 56-lea magazin al reţelei la Blejoi, Prahova.

Noul magazin Dedeman, situat în apropiere de municipiul Ploieşti, în comuna Blejoi, a creat 190 de locuri de muncă şi a presupus o investiţie totală de 14 milioane de euro.

Această sumă include valoarea de achiziţie a terenului de peste 6 hectare, cheltuielile pentru lucrările de construcţii, rafturile, obiectele de mobilier şi materialele utilizate în amenajarea zonei comerciale, de birouri şi a zonei exterioare, utilajele şi echipamentele necesare desfăşurării activităţii, precum şi valoarea stocului de produse pregătite pentru deschidere.

Suprafaţa construită a noului magazin este de 18.700 de metri pătraţi, dintre care circa 3.000 de metri pătraţi sunt alocaţi serei încălzite. În prelungirea serei a fost amenajată şi o grădină exterioară de 940 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO