Companii

Cel mai noi jucător din sectorul restaurantelor, lanţul Popeyes, vrea să deschidă şase localuri în 2022, toate în Bucureşti

Popeyes îşi va concentra atenţia asupra oraşelor mari, urmând a merge atât cu restaurante în malluri, dar în stradal (in-line sau drive-thru).

Popeyes îşi va concentra atenţia asupra oraşelor mari, urmând a merge atât cu restaurante în malluri, dar în stradal (in-line sau drive-thru).

Autor: Cristina Roşca

08.04.2022, 09:00 5828

♦ Primul local va fi deschis pe 9 aprilie, în mallul Băneasa Shopping City ♦ Compania a anunţat că vrea 90 de restaurante în zece ani ♦ Brandul american este adus local în sistem de franciză.

Lanţul de restaurante american Popeyes, care intră oficial în aprilie 2022 pe piaţa din România în sistem de franciză, vrea să deschidă în acest an şase localuri, toate în Bucureşti. Prima unitate va fi inaugurată pe 9 aprilie, în mallul Băneasa Shopping City din nordul Capitalei.

„Avem planuri importante pentru dezvoltarea Popeyes în ur­mătorii 10 ani la nivel naţional. Vorbind strict de anul 2022, Popeyes va deschide şase res­tau­rante care vor fi am­plasate în zone im­portante ale Capitalei. Întregul plan de expansiune la nivelul Bucureştiului a fost atent trasat“, spune Mihaela Lungu, chief marketing office al Popeyes România.

Ea nu oferă însă detalii privind unde vor fi amplasate următoarele localuri planificate pentru acest an. Totuşi, executivul afirmă că strategia de expansiune a brandului vizează atât restaurante în mall, cât şi stradale sau drive-thru. Acelaşi model îl au şi McDonald’s sau KFC, principalii jucători din piaţa de profil din România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO