Companii

Cel mai tânăr CEO din industria petrolieră, la ZF Power Summit 2014

Kinga Daradics este la cârma MOL România din mai 2011

Kinga Daradics este la cârma MOL România din mai 2011

Autor: Roxana Petrescu

28.01.2014, 19:32 775

Kinga Daradics, 33 de ani, CEO&country chairman al MOL România, cel mai tânăr executiv din industria petrolieră locală, este unul dintre speakerii care au acceptat invitaţia Ziarului Financiar de a participa la cea mai fierbinte dezbatare a începutului de an pe probleme energetice ZF Power Summit 2014.

Daradics este la cârma MOL România din mai 2011. Anul acesta, filiala locală a grupului petrolier ungar ar putea intra în clubul miliardarilor în euro după ce în 2012 compania a terminat cu afaceri de peste 930 de milioane de euro şi un profit net de 17 milioane de euro.

Chiar de la începutul anului MOL a arătat că merge mai departe cu politica de extindere pe piaţa locală prin deschiderea a trei noi benzinării.

Care sunt planurile de investiţii pe mai departe? Cum arată piaţa petrolieră prin ochii celui mai tânăr CEO din industrie? Care sunt provocările? Cât va costa un litru de benzină la finalul anului? Care sunt tendinţele, dar şi provocările? Care sunt oportunităţile de creştere?

Acestea sunt doar câteva dintre temele pe care le vom discuta la început de an cu CEO-ul MOL România în cadrul celei de-a treia ediţii a ZF Power Summit 2014.

Evenimentul s-a diferenţiat de alte produse printr-un format dinamic bazat în primul rând pe dialog şi se va desfăşura anul acesta în perioada 25-26 februarie.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.01.2014

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO