Companii

Cel.ro a vândut produse în valoare de două milioane de euro de Black Friday

Cel.ro a vândut produse în valoare de două milioane de...

Autor: Andrei Mazurchievici

20.11.2015, 12:06 407

În primele 12 ore, cel.ro a înregistrat 11.000 de comenzi pentru 27.000 de produse. Cele mai căutate au fost televizoarele, laptopurile şi parfumurile, acestea din urmă fiind comandate în totalitate.

Până la ora 10.00, pe cel.ro intraseră peste 250.000 de utilizatori unici, iar la ora 00.00, când s-a lansat campania, se aflau 30.000 de persoane.

Potrivit reprezentanţilor companiei, anul trecut aproximativ 500.000 de utilizatori unici au accesat site-ul, iar în acest an se aşteaptă ca numărul acestora să treacă de un milion.

Cele mai mari reduceri au fost de 95% la unele carduri de memorie, unele produse putând fi achiziţionate cu 1 leu. Campania de Black Friday de pe cel.ro se va desfăşura în perioada 20-22 noiembrie.

Anul acesta magazinul online şi-a dublat capacitatea de depozitare special pentru acest eveniment.

În perioada de Black Friday toate comenzile de la CEL se vor face exclusiv online, linia telefonică fiind închisă în aceste zile. De asemenea, showroom-ul va fi închis publicului larg în timpul weekendului de Black Friday.

Compania estimează că va avea vânzări de peste şase milioane de euro în perioada promoţiei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO