Companii

Cele mai mari zece riscuri identificate de manageri în 2021: întreruperile de activitate, o nouă pandemie şi incidentele cibernetice, la vârf

Sursa foto: Unsplash

Sursa foto: Unsplash

Autor: Cristina Roşca

06.08.2021, 17:00 317

Studiul realizat de compania de asigurări Allianz a fost făcut pe aproape 2.800 de respondenţi din 92 de ţări şi activi în 22 de sectoare industriale.

Circa 40% dintre executivii din mediul de afaceri consideră că cele mai mari riscuri în acest an pentru business sunt întreru­pe­rile de ac­tivitate, o nouă pandemie şi inci­den­tele ci­ber­netice. Aceasta este ordinea pe podium într-un top zece al celor mai des men­ţionate riscuri de către manageri, clasa­ment realizat de Allianz Global Corporate & Specialty.

Posibilitatea întreruperii activităţii din cau­za unor perturbări ale lanţului de distri­bu­ţie sau din alte motive reprezintă riscul cel mai des invocat de manageri, fiind con­si­derat mai probabil un astfel de eveniment ca anul trecut. Această situaţie poate fi ex­plicată prin faptul că deja există perturbări ale lanţului de dis­tribuţie în mai multe in­dus­trii – de la bi­ciclete şi auto la electrocasnice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO