Companii

Cele mai noi zece clădiri de birouri, în care vor lucra peste 50.000 de angajaţi, construiesc doar 5.600 de noi locuri de parcare

Cele mai noi zece clădiri de birouri, în care vor lucra...

Autor: Bogdan Alecu

11.04.2017, 00:06 1309
Dezvoltatorii a zece proiecte de birouri din Capitală, în care speră să atragă peste 50.000 de angajaţi, vor construi în 2017 şi 2018 un total de 5.668 de noi locuri de parcare în Bucureşti pe care le vor închiria cu sume între 40 şi 120 de euro, în funcţie de zona în care este amplasată clădirea. Astfel, potrivit calculelor ZF, media va rămâne la raportul un loc de parcare la zece salariaţi.

„Sunt diferenţe între zone – rata locurilor de parcare este mai scăzută în centru şi în zonele cu acces facil la mijloace de transport în comun şi mai ridicată în Băneasa şi Pipera Nord. Pentru vizitatori, fiecare chiriaş îşi alocă un anumit număr de locuri, în funcţie de specificul activităţii”, explică Monica Vasile, Senior Broker Office Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Numărul locurilor de parcare este determinat şi de proximitatea faţă de tranportul în comun, astfel încât, un proiect amplasat mai departe de o staţie de metrou va putea pune la dispoziţia chiriaşilor mai multe locuri de parcare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO