Companii

Celina Condorovici, Verdino Green Foods: Piaţa românească de alimente plant-based este una efervescentă, cu multe oportunităţi de dezvoltare. Verdino este un start-up cofondat în urmă cu mai puţin de patru ani de antreprenorii Raul Ciurtin şi Eberhart Răducanu

Celina Condorovici, marketing director, Verdino Green Foods: Investim în portofolii noi şi o să creştem în permanenţă diversitatea, dar şi prezenţa produselor noastre în rafturi.

Celina Condorovici, marketing director, Verdino Green Foods: Investim în portofolii noi şi o să creştem în permanenţă diversitatea, dar şi prezenţa produselor noastre în rafturi.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

30.11.2022, 21:00 175

Celina Condorovici, marketing director în cadrul producătorului de alimente pe bază de proteine vegetale Verdino Green Foods, spune că România este o piaţă mică pentru industria de alimente plant-based, la nivelul la care era Germania în urmă cu cinci ani, însă crede că România va recupera din acest decalaj.

„Eu sper că vom ajunge mai repede la nivelul la care sunt alte pieţe occidentale, dar asta se va întâmpla în măsura în care producătorii vor investi în această categorie, în dezvoltarea de produse. Îmi place să cred despre această piaţă că este una efervescentă şi care ne oferă multiple oportunităţi de dezvoltare“, a spus Celina Condorovici în cadrul emisiunii ZF Agropower, un proiect susţinut de Banca Transilvania şi Penny. Ea adaugă că este mult de muncă în educaţie şi în familia­rizarea consu­ma­to­rului cu produsele plant-based. De altfel, această categorie este la început de drum pe piaţa românească, iar mulţi consumatori aleg acest tip de produse în perioadele de post.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO