Companii

Centrele Ares, deţinute de un fond de investiţii american, specializate pe cardiologie intervenţională, ţintesc afaceri de 12 mil. euro. „Mulţi pacienţi cu afecţiuni cardiovasculare nu sunt investigaţi şi internaţi la timp. Lipsa investiţiei în sistemul medical de urgenţă cardiacă este ca un bulgăre care în fiecare zi creşte.“

Centrele Ares, dezvoltate de mai mulţi medici români, au intrat în 2019 sub umbrela Highlander Partners LP, un fond de investiţii american.

Centrele Ares, dezvoltate de mai mulţi medici români, au intrat în 2019 sub umbrela Highlander Partners LP, un fond de investiţii american.

Autor: Mirabela Tiron

20.09.2021, 00:05 245

Centrele Ares, specializate pe domeniul cardiologiei inter­venţ­io­nale, preluate în 2019 de americanii de la Highlander Partners, targetează afaceri de 12 milioane de euro în acest an, plus 30% faţă de anul trecut, după deschiderea a două noi centre pe piaţa locală, potrivit oficialilor companiei.

„Anul acesta intenÅ£ionăm să ajun­gem la peste 5.000 de pacienÅ£i trataÅ£i, cu aproximativ 20% mai mulÅ£i ca în 2020.  Din aceÅŸti pacienÅ£i, 20% au fost tra­taÅ£i în urgenţă. (…) Infarctul mio­car­dic este o afecÅ£iune în urgenţă care va lovi din ce în ce mai des ÅŸi la pacienÅ£i din ce în ce mai tineri“, a declarat pentru ZF Iulian PleÅŸcan, Chief Development & Marketing Officer (CMDO) al centrelor Ares.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO