Companii

Centrele de cardiologie Ares, fondate de medici români, ajung la fondul american de investiţii Highlander Partners

Tranzacţie

Centrele de cardiologie Ares, fondate de medici români,...

Autor: Georgiana Mihalache

04.07.2019, 07:00 689

Fondul de investiţii american Highlander Partners a preluat 51% din centrele medicale Ares, cu afaceri de 29 mil. lei în 2018.

Centrele medicale Ares, specializate în domeniul cardiologiei şi radiologiei intervenţionale, dezvoltate de mai mulţi medici români, au fost cumpărate de Highlander Partners LP, un fond de investiţii cu sediul în Dallas, Texas, care investeşte în afaceri de talie mică şi medie, potrivit unui comunicat al fondului de investiţii.

Highlander intenţionează să accelereze creşterea companiei româneşti şi să extindă locaţiile în ţară. Valoarea tranzacţiei nu a fost făcută publică.

Iulian Pleşcan, director operaţional al Ares a spus pentru ZF că Highlander Partners a preluat 51% din acţiuni, iar restul rămân la fondatori. Oren Iancovici şi Iulian Pleşcan, fondatori ai businessului, vor rămâne CEO, respectiv director de dezvoltare în cadrul Ares.

„Am început discuţiile de zece luni, aveam nevoie de un parteneriat strategic să putem face pasul următor în dezvoltare“, a spus Iulian Pleşcan.

Centrele Ares au cinci locaţii în Bucureşti, Constanţa şi Cluj. Centrele sunt specializate în domeniul cardiologiei şi radiologiei intervenţionale, dezvoltate de mai mulţi medici români.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO