Companii

Centrul medical Cardiomed Cluj, deţinut de familia Mureşan, a ajuns la afaceri de 11 mil. lei. „Clujul este un magnet pentru domeniul sănătăţii. Am primit propuneri de vânzare însă prefer să creez brandul propriu şi să-mi dezvolt afacerea aşa cum vreau pentru că loc în piaţă avem.“

Centrul medical Cardiomed Cluj, deţinut de familia...

Autor: Georgiana Mihalache

25.04.2019, 00:07 2571

Centrul medical Cardiomed din Cluj-Napoca, o unitate care cuprinde 20 de cabinete medicale dezvoltată de medicul cardiolog Carmen Mureşan în urmă cu zece ani, şi-a majorat cu 32% veniturile în 2018 faţă de anul anterior, până la 11,3 mil. lei.

Anul acesta, în primele trei luni compania a înre­gistrat un avans de 20% faţă de aceeaşi perioadă din anul trecut, iar fondatoarea busi­nessului urmăreşte extinde­rea. „Clujul este un magnet pentru domeniul sănătăţii. Dacă oferi calitate şi timp suficient pacientului, o să avem pacienţi în continuare, oricât s-ar putea dezvolta restul jucătorilor. Au venit şi cu propuneri, însă prefer să creez brandul propriu şi să-mi dezvolt afacerea aşa cum vreau pentru că loc în piaţă avem“, a spus Carmen Mureşan. Anul trecut, peste 40.000 de pacienţi au trecut pragul centrului Cardiomed din Cluj, majoritatea fiind din alte judeţe.

În total, investiţiile până în prezent în centrul medical s-au ridicat la 2,5 mil. euro, iar în prezent, în cadrul Cardio­med lucrează 112 medici, dintre care 12 sunt angajaţi exclusiv în clinica privată.

În urma cererii crescute, Cardio­med a intrat şi pe zona de chimio­terapie, pentru care există şase paturi în spitalizare de zi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO