Companii

Centrul medical Mediurg, dezvoltat de un medic de familie, a făcut un spital de recuperare medicală, două policlinici şi serviciu cu 70 de ambulanţe în judeţul Prahova: Avem 53 de paturi pe spitalizare continuă, funcţionăm la capacitate maximă

Centrul medical Mediurg, dezvoltat de un medic de...

Autor: Mirabela Tiron

04.04.2022, 17:45 239

♦ Compania Mediurg a avut afaceri de 25 mil. lei anul trecut. „Dacă aş mai construi un spital de recuperare ar fi plin“.

Centrul Medical Mediurg, compania care operează un spital de recuperare medicală, medicină fizică şi balneologie în Păuleşti (judeţul Prahova) dar şi două policlinici şi serviciu de ambulanţă, a finalizat anul trecut cu afaceri de 25 de milioane de lei, faţă de 23 de milioane de lei anul anterior, potrivit datelor publice.

„Eu sunt medic de familie şi recuperare medicală cu competenţe şi în alte domenii. Am investit la început 700.000 de euro în spital şi ulterior am tot investit în echipamente. Spitalul de recuperare are 53 de paturi cu spitalizare continuă, din care 34 de paturi în contract cu Casa de Sănătate. Funcţionăm la capacitate maximă, pacienţii vin din toată ţara pentru recuperare ortopedică, neurologică, reuma­tologie. Dacă aş mai construi  un spital ar fi plin“, a spus pentru ZF medicul Cristian Anton Vintilescu, fondatorul spitalului. El spune că spitalul a început să funcţioneze în 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO