Companii

Centrul medical Platinum, o clinică nouă din Bucureşti, colaborează cu Farmacia Tei pentru servicii mai ieftine în baza bonului de la farmacie

Colaborare între farmacie şi medici

Centrul medical Platinum a apărut în 2022 în centrul Bucureştiului, având o echipă de 20 de medici.

Centrul medical Platinum a apărut în 2022 în centrul Bucureştiului, având o echipă de 20 de medici.

Autor: Georgiana Mihalache

15.12.2022, 17:00 317

♦ Colaborările din domeniul farma şi al sănătăţii private au început să se dezvolte în urmă cu câţiva ani, în încercarea de a atrage pacienţi.

Centrul medical Platinum, o clinică nouă din Capi­tală, a dezvoltat o colaborare cu Farmacia Tei, prin care pacienţii care vor să facă o consultaţie sau anumite analize de laborator primesc o reducere de 20% în baza bonului de cumpărături de la farmacie. Proximitatea şi nevoia pacienţilor au fost motivele care au determi­nat clinica medicală să meargă spre Farmacia Tei pentru acest proiect. „Am demarat aceas­tă campanie pentru a informa pacientul, suntem aproape de ei ca locaţie (Far­macia Tei Dristor - n.red.). Toţi pa­ci­enţii care vin cu bon de la Farmacia Tei, indiferent de sumă, au 20% reducere la con­sultaţii şi la analize de la­borator, es­te un set de servi­cii. Noi am mers către ei. Ne pro­punem ca în fiecare săp­tă­mână să fie prezent un medic în farmacie să oferim sfaturi medicale, în zona de medicină de familie, dermatologie, ORL“, a spus pentru ZF medicul Elena Miron, admi­nistrator al Centrului medical Platinum şi cofondatoare a clinicii.

Printre specializările medicale pentru care Centrul medical Platinum oferă reducerea sunt cele de consultaţii  de cardiologie, medicină de familie, dermatologie, neu­rologie, oftalmologie, oncologie, medicina muncii, ORL, diabetologie, psihiatrie, urologie. În total, sunt 20 de medici care lucrează în cadrul clinicii, majoritatea colaboratori, iar reprezentanta companiei spune că ţinta este de creştere a echipei medicale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO