Companii

Cerere accelerată pentru staţiunile balneare. Eximtur: Una dintre provocările acestei perioade este gestionarea multitudinii de oferte speciale pentru destinaţiile din România

Cerere accelerată pentru staţiunile balneare. Eximtur:...

Autor: Miruna Diaconu

10.08.2022, 17:00 365

♦ Agenţia de turism estimează un volum de vânzări de 35 mil. euro, în creştere cu 20% faţă de anul anterior.

Staţiunile balneare se bucură în această perioadă de o cerere în creştere, spune Lucia Morariu, general manager al agenţiei de turism Eximtur. Mai mult, una dintre provocările cele mai mari cu care se confruntă agenţia de turism este gestionarea multitudinii de oferte venite zilnic din partea hotelurilor locale.

„Una dintre cele mai mari provocări din această perioadă este gestionarea multitudinii de oferte speciale cu reducere pentru destinaţii în România, transmise zilnic de multe unităţi de cazare, astfel încât acestea să fie distribuite la vânzare în folosul călătorilor“, spune Lucia Morariu.

Destinaţiile interne care şi-au accelerat creşterea sunt Băile Felix, Sovata, Băile Herculane, Călimăneşti- Căciulata, Covasna, Geoagiu Băi, adică staţiunile balenare, cât şi unităţile hoteliere cu facilităţi spa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO