Companii

Cererea mare pentru vacanţele în Bulgaria a însemnat un număr mai mare de rezervări ale sejururilor oferite de către agenţiile de turism locale, care, în anumite cazuri, au avut vânzări mai mari chiar şi faţă de 2019 pentru această destinaţie

Cererea mare pentru vacanţele în Bulgaria a însemnat...

Autor: Miruna Diaconu

09.02.2022, 17:00 136

Pentru al doilea an la rând românii s-au aflat pe al doilea loc în topul turiştilor din Bulgaria: anul trecut, peste 1,2 milioane de români şi-au făcut vacanţele la vecinii bulgari.

Peste 1,2 milioane de turişti români şi-au făcut anul trecut vacanţele în Bulgaria, cu un vârf atins în luna august, când românii au fost într-un număr de peste 270.000 de persoane, conform datelor Institutului Naţional de Statistică. Este pentru al doilea al în care românii au fost a doua naţionalitate după numărul de turişti ajunşi în Bulgaria, pe primul loc fiind turcii.

Anul trecut, circa 1,4 milioane de turci au ajuns în Bulgaria, la o mică diferenţă faţă de numărul românilor care au preferat vacanţele la vecinii bulgari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO