Companii

CERES Pharma cumpără Dacia Plant

CERES Pharma cumpără Dacia Plant

Autor: Bogdan Alecu

04.10.2022, 00:07 1440

Compania românească Dacia Plant îşi schimbă pachetul majoritar şi intră în portofoliul CERES Pharma, o companie belgiană specializată în dezvoltarea, producţia şi distribuţia de suplimente alimentare cu o cifră de afaceri de 33 mil. euro în 2021. Anul trecut Ceres a cumpărat şi compania bulgară ABOPharma din acelaşi sector la un preţ care nu a fost făcut public, ca parte a planurilor sale de extindere în Europa Centrală şi de Est.

„Suntem bucuroşi că Dacia Plant intră, la sărbătorirea celor 20 de ani de existenţă, într-o nouă etapă de dezvoltare. Parteneriatul cu CERES Pharma înseamnă un portofoliu de produse extins, prin păstrarea calităţii care a făcut cunoscute produsele noastre. Ne bucurăm că CERES Pharma este o companie care se ghidează după aceleaşi valori ca şi Dacia Plant şi suntem entuziasmaţi de pasul pe care îl facem astăzi într-o nouă etapă de dezvoltare“,  au declarat Călin Ianţa şi Radu Ionescu-Heroiu, acţionari la Dacia Plant.

CERES Pharma este o companie înfiinţată în 2017 de Mario Debel şi Alychlo, este activă în dezvoltarea şi distribuţia de medicamente, dispozitive medicale, biocide, produse cosmetice şi pune accent în special pe produsele naturale. Strategia de creştere a companiei belgiene se axează în anii următori pe extinderea propriului portofoliu de produse prin dezvoltarea de suplimente alimentare calitative şi preparate farmaceutice în Benelux şi în Europa Centrală şi de Est.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO