Companii

CFR SA închiriază spaţiile comerciale din gări, cu o suprafaţă totală de 42.000 mp

CFR SA închiriază spaţiile comerciale din gări, cu o...

Autor: Mirabela Tiron

26.08.2014, 16:25 311

Compania CFR SA, care administrează infrastructura de cale ferată, va organiza pe 28 august a doua etapă a sesiunii de închiriere de spaţii din gările a opt sucursale regionale: Bucureşti, Craiova, Timişoara, Braşov, Cluj, Iaşi, Galaţi şi Constanţa, ce au o suprafaţă totală de 42.000 de metri pătraţi. Se vor organiza licitaţii publice cu strigare. Compania mai închiriază şi terenuri cu o suprafaţă totală de 354.319 metri pătraţi.

“Prin această strategie imobiliară, dorim ca dezvoltatorii economicii să se alăture provocării noastre de a remodela activitatea comercială din gări, astfel încât să reuşim împreună să îmbinăm perfect calitatea produselor cu serviciile oferite călătorilor”, a declarat Macarie Moldovan, directorul general al CFR SA.

Oficialii CFR SA au menţionat că au finalizat lucrări de modernizare în 11 din cele 14 staţii de cale ferată incluse în programul de modernizare cu susţinere financiară europeană (Slatina, Reşiţa Sud, Zalău, Bistriţa Nord, Giurgiu Oraş, Botoşani, Călăraşi, Sf Gheorghe, Brăila, Piatra Neamţ şi Vaslui), şase gări din acestea fiind recepţionate chiar în primul semestru al acestui an. Valoarea totală a investiţilor nu a fost făcută publică.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO