Companii

CGS deschide al patrulea centru de suport în Târgu Jiu şi angajează 100 de persoane

CGS deschide al patrulea centru de suport în Târgu Jiu...

Autor: Adrian Dumitrache

21.07.2014, 14:33 828

"Pentru CGS, această locaţie din Târgu Jiu constituie o nouă etapă de dezvoltare, cum de altfel au fost, la rândul lor, fiecare dintre centrele deja existente în Bucureşti, Braşov şi Sibiu. Ne-am orientat de această dată către o altă regiune a ţării, dorind să diversificăm în ceea ce priveşte piaţa muncii din care ne recrutăm angajaţii şi, în acelaşi timp, pentru a sprijini o zonă în care sectorul privat este mai slab dezvoltat comparativ cu altele", a declarat directorul general al CGS România, Vladimir Sterescu, într-un comunicat.

În centrul de suport din Târgu Jiu, CGS va angaja pentru început aproximativ 100 de persoane, iar joburile disponibile acoperă departamentele de resurse umane, administrativ, IT şi suport clienţi.

"Avem criterii stricte de selecţie, dar analiza noastră arată că în Târgu Jiu există forţa de muncă pregătită corespunzător pentru poziţiile scoase la concurs. În condiţiile în care piaţa muncii din Târgu Jiu va răspunde pozitiv nevoilor noastre de recrutare, numărul de angajaţi ai centrului de suport din localitate va creşte. (...) Testarea candidaţilor este complexă întrucât trebuie ca angajaţii să aibă un nivel foarte bun de cunoaştere a limbii străine în care îşi desfăşoară activitatea şi, în plus, în funcţie de fiecare job în parte, o persoană trebuie să aibă şi cunoştinţe tehnice sau diferite aptitudini", a mai spus Sterescu.

Înfiinţată în SUA, în 1984, CGS furnizeaza soluţii tehnologice de afaceri, comerţ electronic, consultanţă, servicii de mesagerie, dezvoltare de aplicaţii software şi servicii de training.

Subsidiara din România operează non-stop şi furnizează soluţii de outsourcing în 18 de limbi străine, cu aproape 3.000 angajaţi în locaţiile din Bucureşti, Braşov şi Sibiu.

De la începutul acestui an, CGS a scos la concurs peste 350 de locuri de muncă, dintre care peste 150 în Sibiu şi aproximativ 100 în Braşov, alături de cele aproape 100 în Târgu Jiu.

În 2013, afacerile CGS România au atins 133,4 milioane de lei, de la 129,3 milioane de lei în urmă cu un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO