Business sportiv

​Chimcomplex devine sponsor al echipei de handbal SCM Râmnicu Vâlcea

06.01.2023, 11:11 Autor: Miruna Diaconu

Chimcomplex, principalul producător şi furnizor de substanţe chimice vitale din regiune, devine sponsor al clubului sportiv SCM Râmnicu Vâlcea pentru următoarele şase luni.

„Ne-am alăturat cu gândul de a continua un parteneriat istoric şi totodată de a construi organic, pas cu pas, această poveste, la fel ca în chimie. Potenţialul este mare, o echipă de valoare istorică, un club de tradiţie, susţinut de parteneri finanţatori puternici şi de suporteri cu pasiune va continua să câştige. Ne setăm obiective ambiţioase privind acest parteneriat, viziunea noastră merge foarte depaste şi avem încredere că o să obţinem împreună rezultate remarcabile şi o evoluţie constantă de care să fim mândri zi de zi”, a spus Ştefan Vuza, preşedinte şi CEO Chimcomplex.

Parteneriatul a fost încheiat pe 1 ianuarie pentru o perioadă de şase luni. Compania din industria chimică are în plan să devină, alături de Primăria Muncipiului Râmnicu Vâlcea, sponsorul principal al echipei începând cu sezonul următor.

„Rezultatele din ultimii ani ale clubului şi faptul că echipa este din nou în topul echipelor din România, precum şi o prezenţă permanentă în plan internaţional, au făcut ca acest mare combinat chimic să se alăture în drumul nostru către cele mai mari performanţe”, a spus Florin Verigeanu, preşedintele secţiei de handbal a clubului.​​

O campanie editorială Ziarul Financiar realizată cu susţinerea Superbet