Companii

Christian Reingruber, COO-ul grupului din construcţii Wienerberger, preia rolul de CEO interimar al subsidiarei din România, după plecarea lui Iulian Mangalagiu

Christian Reingruber a început să lucreze la Wienerberger în 2005. Anterior, a mai lucrat pentru JPMorgan, cea mai mare bancă din Statele Unite ale Americii.

Christian Reingruber a început să lucreze la Wienerberger în 2005. Anterior, a mai lucrat pentru JPMorgan, cea mai mare bancă din Statele Unite ale Americii.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.06.2022, 09:00 245

 Iulian Mangalagiu, care a preluat în 2019 funcţia de CEO al subsidiarei din România a grupului austriac Wienerberger, producător de materiale de construcţii, a plecat din companie la data de 16 mai 2022 şi a preluat funcţia de COO la Modulo Decorative Solutions din judeţul Cluj.

Grupul austriac Wienerberger, care produce ma­teriale de construcţii, a numit la conducerea subsidia­rei din România pe Christian Reingruber în funcţie de managing director interimar, după ce Iulian Mangalagiu a plecat din companie, potrivit in­for­maţiilor transmise de reprezentanţii Wienerberger.

Christian Reingruber are rolul de COO pentru Europa Centrală şi de Est în cadrul Wienerberger Building Solutions şi şi-a asumat temporar poziţia de director general interimar al Wienerberger România începând cu data de 15 iunie 2022.

El a început să lucreze la Wienerberger în 2005. Anterior, a mai lucrat pentru JPMorgan, cea mai mare bancă din Statele Unite ale Americii, potrivit datelor de pe pagina sa de LinkedIn.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO