Companii

Christian Tour merge cu o agenţie în Republica Moldova

Christian Tour merge cu o agenţie în Republica Moldova

Autor: Liviu Iancu

17.12.2014, 00:00 573

Christian Tour a anunţat că aduce in Republica Moldova toate tipurile de produse pe care le-a dezvoltat în ultimii 18 ani, începând cu sejururi pentru familii cu copii, programe pentru seniori, circuite culturale, tabere, vacanţe exotice, vacanţe active (schi, parcuri de distracţie), sejururi de relaxare (balneo).

Pentru sezonul estivat 2015, agenţia a programat un zbor charter, cursă directă, Chişinău-Creta, şi transferuri cu autocarul din Chişinău către charterele Bacău - Rodos şi Iaşi - Zakynthos.

Totodată, vor fi organizate curse directe cu autocarul din Chişinău către Grecia (Insula Corfu, Insula Lefkada, Insula Thassos, Insula Parga) şi în Turcia (Kusadasi, Bodrum, Marmaris), circuite culturale în Europa (transferuri din Chişinau către Iaşi sau Bucureşti) şi sejururi în România (mare, munte, balneo). Acestora li se vor adăuga sejururi cu plecare din Bucureşti (Dubai şi insulele Kos, Mykonos, Mallorca, Tenerife şi Madeira).

Perioada de operare a charterelor (avion si autocar) va fi iunie-septembrie 2015.

"Având în vedere facilitarea călătoriei în UE prin eliminarea vizelor, va creşte numărul de turişti undeva între 25-35% din Republica Moldova către toate destinaţiile europene: Grecia, Spania, Portugalia sau România. Astfel, prognozăm că în aproximativ trei ani de la deschidere, sediul din Chişinău va reprezenta în jur de 7-8% din cifra de afaceri a Christian Tour", au declarat într-un comunicat reprezentanţii Christian Tour.

Agenţia Christian Tour Chişinau va avea şase angajaţi în primul an, iar conducerea sediului va fi asigurată de un manager local cu experienţă în piaţa de turism din Republica Moldova.

Christian Tour este a doua agenţie de turism din România din punct de vedere al cifrei de afaceri, după Perfect Tour, înregistrând anul trecut un rulaj de 45 de milioane de euro.

Christian Tour este deţinută de Cristian Pandel (38 de ani), care mai controlează şi agenţia Europa Travel şi administrează un hotel în Grecia. Christian Tour are 31 de agenţii în reţeaua proprie şi circa 125 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO