Companii

Christian Tour trece graniţa şi se extinde în Ungaria, Serbia şi Polonia

Christian Tour trece graniţa şi se extinde în Ungaria,...

Autor: Alina Oprea

15.07.2015, 00:00 607

Christian Tour, cel mai mare touroperator de chartere din România, a anunţat că va deschide filiale în Ungaria, Serbia şi Polonia. Reprezentanţii Christian Tour spun că interesul tot mai crescut pentru călătorii în rândul locuitorilor din Europa Centrală şi de Est îi determină pe mulţi dintre marii touroperatori să se orienteze către aceste pieţe. Polonia, Serbia, Ungaria şi Cehia se regăsesc printre principalele pieţe din regiune care trimit turişti în Grecia şi Turcia într-un număr tot mai mare de la an la an.

„Am început să investim în agenţii de turism din străinătate încă din 2012, când a apărut Memento Turcia, urmat la scurt timp de Memento Spania. La începutul lui 2014, a venit momentul intrării pe piaţa hotelieră din Grecia, iar, la finele aceluiaşi an, am deschis prima agenţie de turism sub brandul Christian Tour din afara graniţelor României: cea din Chişinău. (...) Pregătim deschiderea de filiale Christian Tour în Ungaria, Serbia şi Polonia şi, de asemenea, planificăm începerea de curse charter din aceste ţări către destinaţiile turistice consacrate din Grecia, Turcia, Spania“, a declarat Cristian Pandel, acţionarul majoritar al Christian Tour.

Christian Tour a înregistrat în 2014 o cifră de afaceri de 62 de milioane de euro. Compania deţine 30 de agenţii în România, o filială la Chişinău şi 170 de angajaţi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO