Companii

Christine Schillings, fostul manager al hotelului de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, controlat de familia Co­pos, preia conducerea operaţiunilor locale ale grupului elveţian winsedswiss

Christine Schillings

Christine Schillings

Autor: Cristina Bellu

26.06.2020, 12:13 409

Grupul educaţional winsedswiss, care are sediul central în Elveţia, dar care deţine filiale şi în România şi Serbia, a desemnat-o pe  Christine Schillings, fostul manager al hotelului de patru stele Crowne Plaza din nordul Capitalei, parte din lanţul hotelier ANA Hotels, controlat de familia Copos, la conducerea operaţiunilor din România.

„Sunt onorată să mă alătur echipei winsedswiss care dezvoltă un proiect educaţional unic în România. Îmi propun ca, prin propria experienţă, să consolidez acest brand prin acţiuni concrete care să aducă plusvaloare educaţiei, să ofere oportunităţi fantastice de carieră oriunde în lume şi care să satisfacă cerinţa majoră actuală, aceea de a avea resurse umane pregătite, adaptate evoluţiei pieţei serviciilor”, transmite Christine Schillings.

De naţionalitate belgiană, Christine Schillings a activat în sfera operaţională în hoteluri din Franţa, Germania, Marea Britanie, precum şi din România, unde a făcut parte din echipa de management care a deschis Hotelul Athénée Palace Hilton.

De asemenea, timp de 16 ani, a ocupat poziţia de Regional Director Hilton Worldwide, având în coordonare un portofoliu de 46 de hoteluri din Europa de Est, Turcia, Rusia şi Israel.

În perioada 2016-2018, a condus, în calitate de manager general, grupul Ana Hotels România, iar din iunie 2018 a deţinut funcţia de director general al hotelului Crowne Plaza din Bucureşti.

Christine Schillings a absolvit cursurile Hotel Management School din Bruxelles şi apoi s-a specializat în Asset Management, Project Management la Cornell University.

Pe lângă zona de business, o altă activitate în care investeşte multă energie este formarea profesională, fiind specializată în cursuri de leadership pentru viitorii manageri.

„Grupul educaţional elveţian winsedswiss (World Institute of Service Education) are ca obiectiv principal crearea şi derularea unor programe educaţionale pentru fiecare perioadă a vieţii unui om, de la grădiniţă la universitate şi pe tot parcursul carierei profesionale. Aceste programe acoperă domeniul serviciilor, de la ospitalitate, retailing, la managementul sănătăţii, al sportului şi al luxului. În acest scop, winsedswiss dezvoltă parteneriate cu cele mai renumite instituţii de învăţământ din domeniu”, transmit reprezentanţii winsedswiss.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO