Companii

Christof E&P Services, subsidiara unui grup austriac care construieşte centrale pentru energie, şi-a triplat afacerile din România într-un an, până la 158 mil. lei

Christof E&P Services, subsidiara unui grup austriac care...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

31.08.2018, 00:05 1076

Compania are în România 830 de angajaţi. Christof E&P Services a realizat lucrări pentru companii precum OMV Petrom, Azomureş sau Linde Gas.

Subsidiara din România a companiei aus­triece Christof Industries, specializată în con­strucţia şi întreţinerea de centrale în do­meniul energiei, şi-a triplat în 2017 afa­ce­rile din România. Rezultatul s-a situat astfel la 158 de milioane de lei anul trecut, în con­di­ţiile în care în 2016 cifra de afaceri a com­paniei Christof E&P Services, filiala locală a gru­pului austriac, se situase la 55 de milioane de lei, potrivit datelor de pe site-ul Minis­terului de Finanţe.

Nu doar cifra de afaceri a avut un salt spec­taculos, ci şi numărul de angajaţi, care a să­rit de la 252 în 2016 la 830 de oameni anul trecut. În România, grupul austriac are o unitate de furnizare de conducte, în apro­piere de Ploieşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO