Companii

Christophe Dridi a preluat conducerea Automobile Dacia

Christophe Dridi a preluat conducerea Automobile Dacia

Autor: Bogdan Alecu

12.12.2018, 00:07 1003

Christophe Dridi (foto), directorul uzinei vehicule Dacia România a preluat conducerea Automobile Dacia şi Group Renault România, el anterior fiind directorul uzinei vehicule Dacia. Este pentru prima dată când francezii de la Renault promovează în funcţia de top un executiv care are deja experienţă în România. Spre exemplu, anterior, Antoine Doucerain a supervizat uzinele din Franţa ale Renault, Yves Caracatzanis, directorul de dinainte era director pentru furnizori şi lanţ de aprovizionare pentru regiunea Eurasia, iar Nicolas Maure a lucrat tot la Renault la Paris, ca vicepreşedinte al Group Renault pentru performanţa producţiei.

Christophe Dridi a fost prezent la Gala ZF 2018 din noiembrie şi a ridicat în numele Dacia premiul pentru locul 7 în topul celor mai valoroase companii din economie. Christophe Dridi a declarat atunci că premiul reprezintă recunoaşterea naţională a Renault în România, iar Dacia este o marcă emblemă a României vândută în 44 de ţări.

În ultimii doi ani, Christophe Dridi a fost director executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi membru în comitetul de management al companiei. Uzina Vehicule Dacia de la Mioveni va fi condusă, de la aceeaşi dată, de Miguel Oliver, în prezent director de calitate la uzina Renault Palencia (Spania). Acesta va fi responsabil de activitatea de producţie a modelelor Dacia din gama Global Access. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO