Companii

Cinci producători de acoperişuri investesc peste 50 milioane lei în producţie

Cinci producători de acoperişuri investesc peste 50...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

02.04.2019, 00:07 1303

Cinci producători de învelitori pentru imobile au în derulare investiţii de peste 50 de milioane de lei în noi fabrici, creşterea flotei de utilaje şi de transport, automatizare şi mărirea spaţiilor de depozitare. Datele au fost colectate de la companiile din industria producătoare de acoperişuri care au transmis răspunsuri la solicitările ZF.

Bilka Steel, Depaco, Final Distribution, Rufster şi Impro plănuiesc să-şi extindă activităţile şi să-şi automatizeze fabricile, mizând pe sectorul rezidenţial, cel de unde vin cele mai multe cereri.

„Lucrăm intens la creşterea eficienţei întregii companii şi, de asemenea, avem în lucru noi produse, pe care sperăm să le lansăm în viitorul apropiat. Aceste noi produse se vor înscrie în strategia şi viziunea actuală a companiei“, spune Dan Mircescu, proprietarul Final Distribution, companie din Băicoi, care pariază pe automatizarea producţiei.

Piaţa locală a acoperişurilor este estimată de jucătorii din industrie la circa 200 de milioane de euro (920 mil. lei), în acest domeniu intrând atât învelitorile metalice, cât şi ţiglele ceramice sau din beton.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO