Companii

Cine coordona lucrările de pe şantierul din centrul Capitalei, unde 2 oameni au murit după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei: Algorithm Construcţii, o firmă a primăriei Sectorului 3

Cine coordona lucrările de pe şantierul din centrul...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

03.08.2021, 17:38 1500

Compania care desfăşura lucrările de construcţii din apropierea Bibliotecii Naţionale din Bucureşti unde doi oameni au murit luni după ce un mal de pământ s-a surpat peste ei, este, conform datelor ZF, Algorithm Construcţii S3. Firma este deţinută de Primăria Sectorului 3 din Bucureşti, prin două companii – Algorithm Residential S3 (cu un pachet de 82% din acţiuni) şi SD3 Salubritate şi Deszăpezire S3 (18% din acţiuni), potrivit informaţiilor de pe platforma Confidas.ro. Cu afaceri de 20,3 milioane de lei, Algorithm Construcţii are 269 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul de Finanţe.

„Societatea Algorithm Construcţii S3 S.R.L. (…) a fost înfiinţată şi funcţionează în temeiul Legii 31/1990 sub forma unei societăţi cu răspundere limitată, al cărei obiect principal de activitate, conform prevederilor actului constitutiv, constă în lucrări de construcţie a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”, se arată pe site-ul companiei.

Algorithm Construcţii este condusă din funcţia de preşedinte de Gili Bărbulescu, fost profesor de psihologie la liceu şi absolvent de Psihologie. El nu a răspuns solicitării ZF referitoare la contextul în care s-a produs accidentul de luni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO