Companii

Cine este interesat de cumpărarea reţelei private de sănătate Regina Maria de la Mid Europa Partners: operatorul britanic Bupa şi operatorul norvegian Capio, plus mai multe fonduri de investiţii

Regina Maria are venituri de 150 milioane de euro, cu un profit operaţional în jurul a 25 milioane de euro

Regina Maria are venituri de 150 milioane de euro, cu un profit operaţional în jurul a 25 milioane de euro

Autor: Georgiana Mihalache

29.03.2019, 09:43 1373

În tatonările de preluare ale Regina Maria revin nume care au mai fost „în cărţi“ şi în 2015, la exit-ul Advent din afacerea privată de sănătate, dar sunt şi investitori al căror nume apare pentru prima dată pe piaţa locală.

 

 

Doi investitori strategici - bri­tanicii de la Bupa şi nor­vegienii de la Capio -, dar şi mai multe fon­duri de investiţii sunt pe lista celor interesaţi de achiziţia reţelei de sănătate Regina Maria, al doilea jucător de pe piaţa românească de profil, deţinută de fondul de investiţii polonez Mid Europa Partners, potrivit surselor din piaţă.

Britanicii de la Bupa, care activează în industria de sănătate, s-au mai arătat interesaţi de Regina Maria şi în urmă cu patru ani, atunci când Advent Interna­tional a vândut reţeaua de sănătate către polonezii de la Mid Europa într-o tranzacţie de circa 100 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO