Companii

Cine este managerul de 31 de ani care închiriază apartamente cu 6.500 euro/lună

Apartamentele proiectului sunt închiriate la preţuri cuprinse între 1.000 şi 6.500 de euro/lună. Mediafax Foto

Apartamentele proiectului sunt închiriate la preţuri cuprinse între 1.000 şi 6.500 de euro/lună. Mediafax Foto

Autor: Cristi Moga

16.12.2014, 00:07 23123

Clubul Rezidenţial Stejarii, dezvoltat de omul de afaceri Ion Ţiriac în pădurea Băneasa din nordul Capita­lei, a ajuns la un grad de ocupare de 75% la patru ani de la finalizarea construcţiei, apartamentele proiectului fiind închiriate la preţuri cuprinse între 1.000 şi 6.500 de euro/lună.

Ţiriac a dezvoltat la Stejarii opt blo­curi cu 285 de apartamente şi înain­te de finalizarea construcţiei a decis să închirieze locuinţele, astfel că doar 7-8 apartamente au fost vândute.

Andreea Cojocaru, managerul de 31 de ani care gestionează închirierea apartamentelor din Stejarii, şi-a propus ca la sfârşitul anului viitor să ducă la 95% gradul de ocupare al proiectului, cel mai mare pariu imobiliar al lui Ion Ţiriac.

„Sunt persoane interesate de achiziţia apartamentelor, dar ne-am propus să păstrăm abordarea şi să continuăm procesul de închiriere pentru a menţine nivelul serviciilor din proiect. Faţă de sfârşitul anului trecut, gradul de ocupare a crescut de la 58% la 75%, iar până la sfârşitul anului viitor vrem să ajungem la 95%“, a declarat Andreea Cojocaru, sales manager al Stejarii.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO