INTERVIU

Cine este românca de 41 de ani care conduce cel mai mare dezvoltator de spaţii logistice din România

Secțiune susținută de Medlife Logo

5 ian 2018 Autor: Mădălina Panaete

Ce sfat are Ana Dumitrache pentru un tânăr care îşi doreşte să-şi clădească o carieră de succes, în orice domeniu? „Să îşi definească foarte bine ceea ce vrea, dar nu în sensul de a decide în ce domeniu să activeze, cât mai degrabă cum vrea să se plaseze în business şi faţă de propria carieră: să devină un specialist, să fie un manager de succes, să conducă echipe cât mai mari”.

♦ Pe lista de priorităţi a Anei Dumitrache, co-country head pentru România al dezvoltatorului CTP, se numără şi transformarea CTPark Bucharest West, de lângă Capitală, în cel mai mare parc logistic din Europa de Est, cu peste 700.000 de metri pătraţi construiţi.

Ana Dumitrache, 41 de ani, a preluat în urmă cu aproxi­ma­tiv un an conducerea CTP Ro­mâ­nia, cel mai mare dez­vol­ta­tor de spaţii logistice şi in­dus­­triale de pe plan local, şi şi-a trasat câteva obiective clare.

„Printre cele mai importante trei obiective pe care le am la conducerea CTP România este şi dezvoltarea CTPark Bucharest West, unul dintre parcurile noastre din apropierea Bucureştiului, care este proiectat să devină cel mai mare parc logistic din Europa de Est şi cu cel mai accelerat ritm de creştere din România. La ora actuală, aici avem 244.000 mp şi planificăm ca până în 2020 să ajungem la o suprafaţă construită de peste 700.000 mp”, a declarat Ana Dumitrache, co-country head pentru România. Din această funcţie ea coordonează operaţiunile companiei din România alături de Remon Vos, CEO şi unul dintre fondatorii CTP.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 05.01.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Ana Dumitrache
, CTP Ro­mâ­nia
, spatii
, dezvoltator
, parc logistic
, CTPark Bucharest West
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide