Companii

Cine vine la videoconferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie. Timpul acţiunii, 2021

Videoconferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie. Timpul acţiunii va stabili care sunt principalele cinci direcţii pentru businessul românesc în perioada următoare

Videoconferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie. Timpul acţiunii va stabili care sunt principalele cinci direcţii pentru businessul românesc în perioada următoare

Autor: Dana Ciriperu

21.06.2021, 00:05 181

♦ Ziarul Financiar organizează miercuri, 23 iunie, de la ora 9, o nouă ediţie a conferinţei Cei mai mari jucători din economie. În cadrul evenimentului, organizat în sistem hibrid (cu dezbateri faţă în faţă, dar şi online), se va lansa şi ediţia a şaisprezecea a anuarului de business al României - Cei mai mari jucători din economie.

România este pe cale să depăşească una dintre cele mai grele perioade din istorie, un an de cumpănă pentru întreaga lume.

Ultimul an ne-a arătat că nu trebuie să pierzi niciun moment pentru a recupera decalajele şi pentru a investi, pentru a trece în sfârşit către un statut de ţară dezvoltată.

Ziarul Financiar organizează miercuri, 23 iunie, de la ora 9, videoconferinţa Cei mai mari jucători din economie. Timpul acţiunii.

În cadrul videoconferinţei vom discuta despre lecţiile pandemiei, despre modul în care businessul acţionează mai departe împreună cu Mihnea Rădulescu, Vodafone Business Director, Vodafone Romania, Oana Ijdelea, partener şi Vlad Cordea, Managing Associate în cadrul Ijdelea Mihăilescu, Cristian Cârstoiu, Digital Enablement and Chief Innovation Officer, Partener, EY România şi Andrei Eftimie, Capital & Debt Advisory, partener asociat, EY Central & Southeast Europe. Despre soluţiile de finanţare şi curajul IMM-urilor de a investi în criză ne va vorbi Cosmin Ion, expert IMM, divizia Business Banking, ING Bank România, iar despre cum ajută statul mediul de business prin intermediul ajutoarelor de stat va vorbi Iulian Sorescu, expert în ajutoare de stat, consultant financiar şi de business şi intrapreneur la Noerr. Vom dezbate şi fenomenul insolvenţelor, care a marcat criza anterioară şi care începe să se contureze din nou mai serios împreună cu Cristina Ienciu – Dragoş, Head of Legal CITR, Country Coordinator INSOL Europe.

Printre cei mai mari jucători din economie reprezentaţi în cadrul videoconferinţei ZF se mai numără Antibiotice Iaşi (Ioan Nani, director general), unul dintre cei mai mari producători de medicamente din România, un business aflat în linia întâi în lupta cu pandemia de COVID-19, DP World (Cosmin Cârstea, CEO), lider în zona operatorilor portuari, Immofinanz (Mihaela Iordan, Country Manager Finance), unul dintrre cei mai mari proprietari de clădiri comerciale din România. Lista continuă cu Ursus Breweries (Robert Uzună, vicepreşedinte Corporate Affairs), liderul pieţei berii din România, o companie care se bazează pe producţie locală, Ana Hotels (Simona Constantinescu, General Manager), unul dintre cei mai mari jucători din turism, un business antreprenorial zguduit de restricţiile impuse în 2020, dar care a găsit resursele de a continua investiţiile în ciuda unui context nefavorabil, sau Porr Construct (Ana-Maria Cojocaru, CFO), unul dintre liderii din construcţii.

E timpul acţiunii. România are nevoie de un action plan. Videoconferinţa ZF Cei mai mari jucători din economie. Timpul acţiunii va stabili care sunt principalele cinci direcţii pentru businessul românesc în perioada următoare. De unde poate veni creşterea şi care sunt paşii pentru accelerarea creşterii economice. Dana Ciriperu

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO