• Leu / EUR4.7432
  • Leu / GBP5.3799
  • Leu / USD4.2921
Companii

Cine vine marţi 16 aprilie la conferinţa ZF IMM 2019: Start-up într-un nou secol de business

Autor: Mădălina Panaete

11 apr 2019 262

Ştefan-Radu Oprea, ministrul pentru mediul de afaceri, comerţ şi antreprenoriat, Eugen Anicescu, country manager al companiei Coface România, Florin Jianu, preşedintele Consiliului Naţional pentru Întreprinderile Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) şi Mihaela Popa, vicepreşedinte al CEC Bank, se numără printre speakerii care vor veni la evenimentul ZF IMM 2019: Start-up într-un nou secol de business. Cum se finanţează generaţia care pune bazele următorilor 100 de ani de antreprenoriat.

Evenimentul va avea loc marţi 16 aprilie începând cu ora 9 la hotelul Hotel Radisson Blu din Bucureşti.

Invitaţii vor vorbi despre stadiului IMM-urilor în România la 100 de ani de la Marea Unire, despre cum poate deveni clasa antreprenorială actuală un model pentru generaţiile următoare, dar şi despre importanţa programelor de tip Start-up Nation pentru dezvoltarea mediului de afaceri local.

De asemenea, în cadrul conferinţei vor participa şi Marius Măcărescu, acţionar al companiei Premium Fruct, producătorul sucurilor Profructta, Cristina Voicu fondator al atelierului de prăjituri Sweet Ela şi Ovidiu Palea, fondatorul centrului medical Provita.

În partea a doua a conferinţei organizate de ZF cu sprijinul Coface şi CEC Bank se va discuta despre alte forme de finanţare ale IMM-urilor şi se vor aduce în discuţie punctele forte ale fondurilor de investiţii, platformelor de investiţii şi ale finanţării prin business angels. Astfel, printre invitaţi se numără Matei Păun, partener în cadrul fondului de investiţii Black Sea Fund, Andrei Cionca, preşedinte CITR Group, care a lansat alături de alţi parteneri platforma de investiţii ROCA, dar şi Andrei Pitiş, cofondator al Innovation Labs şi VP Engineering în cadrul Fitbit. În plus, în cadrul conferinţei vor participa şi antreprenori care au făcut exit-uri din companiile pe care le-au creat şi acum au investit în alte businessuri. Printre speakeri se numără şi Marian Şeitan, fondator al Mediapost Hit Mail, specializat în marketing direct, şi investitor Homefresh,  dar şi Cristian Constantinescu, fondator al lanţului de magazine cu cosmetice naturale Nala Cosmetics România şi antreprenorul care a fondat lanţul de magazine Noriel, în prezent controlat de fondul de investiţii Enterprise Investors.

 
 
Principalele valute BNR - joi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.7432
Diferență: 0,1689
Ieri: 4.7415
Azi: 4.2921
Diferență: -0,1349
Ieri: 4.2846
Azi: 5.3799
Diferență: 0,9589
Ieri: 5.3458
Azi: 4.3319
Diferență: 0,2151
Ieri: 4.3236