Ciolan rămâne prudent după ce a adus Ambient la 150 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 apr 2013 Autor: Cristi Moga

Vezi galeria foto Ioan Ciolan, acţionar şi director general al Ambient: Creşterea din ultimii ani ne arată că suntem îndreptaţi pe un drum sănătos pe termen lung

Cifra de afaceri a companiei Ambient din Sibiu, controlată de omul de afaceri Ioan Ciolan, a crescut anul trecut cu aproape 9%, la 150 de milioane de euro, iar reţeaua a revenit pe profit, potrivit informaţiilor furnizate de reprezentanţii companiei, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală de bricolaj şi distribuţie de materiale de construcţie.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Ambient
, Ioan Ciolan
, bricolaj
, constructie

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide