Companii

City Grill: Suntem în discuţii cu unul dintre competitorii noştri pentru o eventuală preluare

Daniel Mis­chie

Daniel Mis­chie

Autor: Roxana Rosu

28.11.2016, 00:07 2340

Grupul City Grill mizează în acest an pe afaceri de peste 30 de milioane de euro, 20% din încasări provenind din reţeaua City Grill, iar restul de la ce­­le­lalte locaţii admi­nis­trate de companie.

„Avem 17 restau­ran­­te în grup în pre­zent şi 1.300 de an­gajaţi. Ci­fra de afa­ceri a crescut în acest an cu circa 16%, iar 20% din în­casări sunt ge­ne­ra­te de res­tau­ran­tele City Grill“, a spus la ZF Live Da­niel Mis­­chie, ma­na­ging partner al gru­pu­lui City Grill.

Pentru sectorul de restaurante, 2016 a fost un an extrem de dinamic, cu numeroase schimbări aduse în primul rând de schimbările legislative, precum reducerea TVA, legea anti-fumat, închiderea clădirilor cu risc seismic.

Strategia de dezvoltare a grupului prevede pe de-o parte in­vestiţii de tip green­field prin iden­ti­ficarea unor locaţii noi pentru bran­durile con­ve­ni­ence (City Grill şi Trat­toria Buongiorno) şi berării, iar pe de altă parte preluarea unor com­­pe­titori sau a unor res­tau­rante de sine stă­tă­toare.

„Cu unul dintre competitorii noştri suntem în discuţii.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO