Cityplex, complexul de cinematografe din City Mall, s-a închis

29 mar 2012 Autor: Cristina Rosca

Cinematograful Cityplex din cadrul centrului comercial City Mall se va închide începând de mâine. Cinematograful aflat în mallul din sudul capitalei are 4 săli a câte 138 de locuri.

Recent, singurul mall din Bucureşti care a trecut prin procedura falimentului, centrul comercial City Mall din sudul oraşului, a mai pierdut trei clienţi: supermarketul Primăvara, magazinul de electro IT Domo şi magazinul de articole sportive Killtec.

Centrul comercial care de-a lungul timpului a rămas fără mai mulţi chiriaşi mai păstrează încă pe lista chiriaşilor retailerul de îmbrăcăminte Sprider, compania de echipamente sportive Lotto şi restaurantul KFC.

Despre centrul comercial City Mall au apărut recent informaţii potrivit cărora ar putea fi transformat de noii proprietari în spital privat, o piaţă cu investiţii semnificative în ultimii ani.

Transformarea nu ar fi tocmai o premieră, în condiţiile în care anul trecut şi spitalul Sanador a fost deschis într-o clădire destinată iniţial spaţiilor de birouri. Mai mult, un alt proiect de birouri de pe şoseaua Bucureşti - Ploieşti ar urma să fie transformat în următorii ani într-un spital privat

 
Cuvinte cheie:
City Mall
, Citiplex
, mall

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide