Companii

Clădirea Europe House, ocupată 97% după ce o firmă de software a închirit 1.500 mp de birouri

Clădirea Europe House, ocupată 97% după ce o firmă de...

Autor: Cristina Cuncea

16.01.2015, 00:04 1717

Arnia Software este o companie de software româno-franceză înfiinţată în anul 2006, cu un portofoliu clienţi în Statele Unite, Anglia, Franţa şi România. Activitatea acesteia include servicii de consultanţă şi outsourcing, precum şi dezvoltarea de produse web adresate pieţei româneşti.

Prin închirierea spaţiului din Europe House, Arnia Software îşi consolidează activitatea în cadrul unui singur imobil, anterior ocupând spaţii de birouri în două clădiri localizate în zona de centru-est a Bucureştiului.

"Această relocare a devenit necesară în contextul dezvoltării dinamice a companiei", a declarat Cosmina Avram, financial director Arnia Software.

Aflată în patrimoniul grupului CA Immo, Europe House are o suprafaţă totală închiriabilă de 16.500 metri pătraţi. Prin închirierea spaţiilor de către Arnia Software, proiectul atinge un grad de ocupare de 97%. În clădire îşi desfăşoară activitatea companiile Orange Romania, Metropolitan Life, BCR - Banca Pentru Locuinţe, Bristol Myers-Squibb, CBRE, BSS, Qatar Airways.

CA Immo deţine în România cinci proiecte de birouri (Europe House, Opera Center I şi II, Bucharest Business Park şi Riverplace), care cumulează o suprafaţă totală închiriabilă de 105.000 metri pătraţi.

Compania va începe în acest an dezvoltarea proiectului de birouri Orhideea Towers Bucharest, în suprafaţă totală de 37.000 metri pătraţi, localizat în zona de centru-vest a Capitalei, aproape de pasajul Basarab.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO