Companii

Clinica de oftalmologie Clario, afaceri duble în 2021, până la 4,5 mil. lei. „Ne uităm la o creştere de cel puţin 30% anul acesta“

Monica şi Radu Apostolescu, fondatorii clinicii oftalmologice Clario din Bucureşti

Monica şi Radu Apostolescu, fondatorii clinicii oftalmologice Clario din Bucureşti

Autor: Georgiana Mihalache

11.04.2022, 17:20 191

♦ Clario a fost deschisă în 2015 de familia Apostolescu în urma unei investiţii de peste 3 mil. euro.

Clario, o clinică de oftalmologie por­nită în urmă cu şapte ani în Bu­cureşti de familia Apostolescu, a în­cheiat anul 2021 cu afaceri de 4,5 mil. lei, din calculele ZF, dublu faţă de anul anterior. Planurile antre­pre­no­ri­lor pentru anul acesta urmăresc in­ves­tiţiile în aparatură şi tratamente.

„Principala creştere am înre­gis­trat-o în zona chirurgicală. În ceea ce pri­veşte chirurgia cataractei, obser­văm o cerere importantă pentru cris­ta­line premium, fapt ce confirmă po­zi­ţionarea noastră pe piaţă. Pe chi­rur­gia refractivă cu laser am avansat şi re­uşim să convingem tot mai mulţi pa­cienţi să facă pasul spre renunţarea la ochelari prin aceste proceduri. O sur­priză plăcută aici sunt pacienţii care vin special din străinătate să se ope­reze, în principal români stabiliţi în afara ţării, dar nu numai“, a spus Radu Apostolescu, cofondator al Clario.

Împreună cu Monica Apostolescu, soţia sa, care este medic oftalmolog, an­treprenorul a investit peste 3,2 mil. eu­ro în brandul medical până în pre­zent. Alături de experienţa de an­tre­pre­­nor, Radu Apostolescu este de ase­me­­nea absolvent de Medicină, de nu­me­­le său fiind legată înfiinţarea eMAG în 2001, în 2014 renunţând la ac­­ţiu­nile sale în cadrul retailerului online.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO