Companii

Clinica oftalmologică Infosan din Capitală, controlată de doi medici, afaceri de 10 mil. lei şi avans estimat la 10%

Clinica oftalmologică Infosan din Capitală, controlată...

Autor: Mirabela Tiron

04.10.2021, 17:40 249

Clinica oftalmologică Infosan din Capitală, înfiinţată în anul 2002 de doi medici, a finalizat cu afaceri de 10 milioane de lei anul trecut şi targetează plus 10% anul acesta pe fondul creşterii cererii pentru serviciile medicale oferite, potrivit oficialilor companiei.

„Pe spital avem 20 de paturi pentru inter­na­re de o zi, a crescut cere­rea pentru internările de o zi, pacienţii vin la pri­vat pentru că se simt mai în siguranţă. Avem in­ter­venţii de toate ti­pu­rile la ochi şi pentru co­pii şi adulţi. Sperăm la un plus 10% anul acesta la afaceri, dar depinde mult ce se va întâmpla în piaţă pe final de an. Ca să ţii pasul trebuie să in­ves­teşti mereu în echipa­mente, aparatură pentru că după un timp acestea se uzează moral“, a spus pentru ZF Călin Ciubotaru, fost medic primar în medicina de familie. El  pus bazele acestui business alături de fratele său Ion Ciubotaru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO