Companii

Clinica Zetta vizează afaceri de peste 25 mil. lei în 2022, după ce a mărit suprafaţa unităţii de aproape patru ori

Andreea Constantin-Vîlcioiu, director general al Clinicii Zetta: Un medic bun are nevoie de aparate bune, de formare continuă, de suport, de o echipă bună.

Andreea Constantin-Vîlcioiu, director general al Clinicii Zetta: Un medic bun are nevoie de aparate bune, de formare continuă, de suport, de o echipă bună.

Autor: Georgiana Mihalache

16.05.2022, 16:40 655

♦ Investiţia operatorului privat pentru transformarea din clinică în spital a fost de circa 1,7 mil. euro ♦ În total, sunt cinci săli de operaţie şi 19 paturi în portofoliul Zetta în prezent.

Clinica Zetta, specializată în chirurgie plastică, reconstructivă şi microchirurgie, înfiinţată în urmă cu 10 ani, funcţionează pe un spaţiu de 1.800 mp, de aproape patru ori mai mare decât cel de la care a pornit iniţial. Directorul general al operatorului privat ţinteşte o cifră de afaceri de 25,5 mil. lei în 2022, în creştere cu 23% faţă de anul anterior.

„Transformarea din clinică în spital înseamnă extinderea serviciilor me­dicale şi a facilităţilor. Ne extindem de la două săli de operaţie la cinci săli complet utilate. Am cres­cut numărul de paturi, am extins ac­tivitatea în ambulatoriu, a crescut nu­mărul de cabinete, dar şi per­so­nalul angajat. Avem peste 50 de me­dici colaboratori. Înainte eram undeva la 25 - 30 de oameni“, a spus pentru ZF Andreea Constantin-Vîlcioiu, director general al Clinicii Zetta.

Ea a precizat că Zetta este o unitate de monospecialitate, iar 80-90% din activitate este reprezentată de chirurgia plastică, estetică sau reconstructivă. Restul specialităţilor sunt auxiliare, de exemplu ortopedie, dermatologie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO