Companii

Clinicile Dent Estet din Sibiu au încheiat primele şase luni ale anului cu afaceri de 2,4 milioane lei, în creştere cu 58%, avans susţinut în special de majorarea veniturilor generate de clinica pentru adulţi cu circa 80%

Clinicile Dent Estet din Sibiu au încheiat primele şase...

Autor: Roxana Rosu

27.08.2020, 09:25 302

Cele două clinici de stomatologie Dent Estet din Sibiu, parte a grupului Medlife, au încheiat primele şase luni ale anului cu afaceri de 2,4 milioane lei, în creştere cu 58% faţă de perioada similară din 2019, avans susţinut în special de majorarea veniturilor generate de clinica pentru adulţi cu circa 80%.

”Apreciem rezultatele obtinute de DENT ESTET Sibiu in aceasta jumatate de an, in care aproape 2 luni activitatea clinicilor a fost semnificativ afectata de pandemia de coronavirus. Mentinerea unui trend de crestere pozitiv reprezinta inca o dovada care valideaza modelul eficient de management si sustinerea din partea echipei pentru a adopta noua normalitate in care ne aflam”, declara Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie al MedLife.  

Clinica de adulţi de la Sibiu a raportat în acest an dublarea numărului de cazuri complexe. 

În intervalul aprilie – mai 2020, timp de 8 saptamani, in perioada starii de urgenţă, activitatea clinicii pentru copii a fost sistată, iar cea a clinicii pentru adulti a fost suspendată şi reluatăîin condiţii limitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO