Companii

Clinicile Regina Maria merg înainte cu extinderea şi investesc 2 mil. euro în zona Floreasca

Clinicile Regina Maria merg înainte cu extinderea şi investesc 2 mil. euro în zona Floreasca

Foto Octav Ganea

Autor: Ioana David

30.09.2011, 00:00 286

Operatorul de servicii medicale private Regina Maria, care deţine o reţea de clinici şi spitale, a investit 2 mil. euro în deschiderea unei policlinici în zona Floreasca, vizavi de Spitalul Euroclinic pe care îl operează. "Policlinica Floreasca este cea mai mare policlinică a reţelei", a spus Wargha Enayati, preşedintele companiei.

Unitatea include şi o farmacie sub brandul propriu, Farmacia Centrală, primul pas al operatorului Regina Maria în retailul de medicamente. Operatorul este controlat de fondul de investiţii Advent Internaţional, în timp ce fondatorul Wargha Enayati deţine un pachet de 20%.

Anul acesta firma a trecut printr-un rebranding, numele anterior fiind Centrul Medical Unirea. Pe piaţa de circa jumătate de milliard de euro a serviciilor medicale private, cei mai mari operatori sunt MedLife (care anul trecut a deschis farmaciile proprii PharmaLife), Medicover, Regina Maria, Sanador, Gral, Romar şi alţii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO