Clujenii de la Aluterm au încheiat anul 2017 cu vânzări de uşi şi sisteme de acces în valoare de 7,4 mil. euro

12 mar 2018 Autor: Bogdan Alecu

♦ O astfel de uşă poate să ajungă la 60.000 de euro.

Aluterm Group, companie ce reprezintă aproape 20% din din piaţa locală de uşi de acces, a încheiat anul 2017 cu o cifră de afaceri de 7,4 milioane de euro, în creştere cu 27% faţă de anul anterior, potrivit datelor companiei, creşterea fiind cu 0,5 mil. euro peste targetul setat iniţial.

„Din ce în ce mai multe companii de pe plan local mizează pe automatizări pentru a spori confortul şi siguranţa utilizatorilor spaţiilor construite de orice fel - de la clădiri de birouri, centre co­mer­ciale, spaţii industriale şi parcări la aero­porturi“, a spus Andreea Strugaru, managing partner la Aluterm Group. Ea spune că avansul companiei vine din creşterea vânzărilor produselor şi solu­ţiilor „inteligente“ care îmbună­tăţesc experienţa utilizatorilor, precum solu­ţiile de automatizare a accesului în clădiri - cu funcţii speciale de asigurare a secu­rităţii, de control al accesului, de eva­cuare în siguranţă în ca

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.03.2018

 
Cuvinte cheie:
Clujenii
, Aluterm
, uşi
, sisteme de acces
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide